Oikospiel, Game Indie Yang Brilliant Free Bulan March!



Alright guys, nak game free? Click sini ye. Haa game free apa ni? Nama game free ni adalah Oikospiel, game ni pasal sekumpulan anjing yang buat video game opera sekaligus mengandungi kritik pasal amalan buruh industry video gaming.

Game ni sendiri pelik bila sekali pandang, tapi kalau korang yang lebih kepada mendengar musik dan suka adventure, game ni sesuai lah. Korang akan main game ni sebagai anjing German Shepherd yang bernama Pluto dan korang akan memulakan lah adventure korang merentasi planet bumi dengan beberapa cuaca yang lain.

Bukan bumi je tau dalam Oikospiel ni tapi korang akan ada adventure sikit dekat asteroid 433 Eros. Korang akan melawat beberapa tempat seperti Artic Ocean, Kochiri Forest, OS computer, dan banyak lagi. Game ni bila korang main rasa macam high sikit hahahaa tapi tak pun.

Game ni kawalan camera dia memang susah namatey tapi tu lah main point game ni. Selain daripada camera, music dia best jugak and mengikut kepada game ni di mana korang gerak tempat lain, dia jadi lain, pusing camera pun jadi lain tau lagu dia haa so unik ke tak? Game ni jugak dapat banyak award seperti Independent Indie Award, Official Selection Fantastic Arcade dan lain-lain. Sekarang ni game ni free and E-jam taknak lah cerita lebih lagi pasal game ni so korang explore lah sendiri okay? Game Oikospiel ni free sekarang sehingga akhir bulan March. Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!