Open World Cowboy Style Survival Bulan March Nanti?!



Korang nak game battle royale macam PUBG tapi bukan PUBG? Korang nak game open world and ala-ala cowboy macam Red Dead Redemption tapi bukan Red Dead Redemptions? Takpe, E-jam memperkenalkan game terbaru yang ada dua-dua game tu ada iaitu Outlaws of the Old West!

Haa game ni bukan bertemakan cowboy je tau. Game ni sebenarnya bergenre open world survival so korang akan berjalan di atas bumi cowboy dan mulakan lah survival korang. Dalam satu map nanti korang akan bertemu dengan 150 players yang lain dan bukan korang PvP je tau. Dalam ni korang akan PvE jugak so korang akan berlawan dengan bandit jugak. Selain daripada orang yang cuba bunuh korang tu, ada je orang pekan yang nak hidup dalam aman nanti.

Dalam game ni, ada system dipanggil morality system di mana apa saja korang buat, samada baik atau jahat akan menentukan status korang dalam game tu. Contohnya, korang defend orang, protect player lain dan tempat tinggal penduduk lain daripada NPC, korang akan dapat gelaran atau status sebagai region defender. Tapi kes lain lak kalau korang bunuh penduduk, rompak orang, dan sebagainya yang jahat korang akan dapat status buruk.

Korang bukan boleh buat tu je, nama pun game survival so korang boleh craft dan buat base tau dalam open survival ni! Haa cun tak cun? Tapi ingat, base korang buat ni jugak boleh musnah so kene lah defend okay? Game ni sejibik je macam game-game survival lain so kene lah cari makanan dan minuman sendiri okay? Game ni sudah masuk Early Access pada 12 March so korang boleh check dekat Steam okay? Untuk PS4 dan Xbox One tak confirm lagi bila tunggu okay yuallsss. E-jam rasa not bad lah game ni dan nak cuba nanti apa kata korang pun cuba jugak hehe mana tau terjumpa hee okay ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!