Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
Co-op

Overcooked, Masak Dengan Huru-Hara Bersama 3 Kawan Korang! Free Di Epic Games Store!

racun-tech-overcooked

Masak Dalam Keadaan Huru-Hara Bersama Gang Dalam Overcooked!

Pernahkah korang cuba untuk memasak sendiri? Mesti ada yang tak reti masak betul? Tapi apa jadi kalau korang masak bersama kawan-kawan? Huru-hara lah jawabnya! Perkenalkan Overcooked, game di mana korang akan memasak bersama gang korang dan cuba untuk menghidang makanan dengan secepat mungkin. 

Game Co-op memasak ini sekarang tengah free untuk diambil di Epic Games Store. Tetapi ambil cepat-cepat sebab game ini hanya free untuk dituntut dalam masa seminggu ini sahaja.

Gameplay Overcooked

Gameplay dia senang sahaja (walaupun tidak senang), korang kena masak hidangan seperti yang ditunjukkan pada gambar di hujung atas kiri. Menggunakan bahan-bahan yang tersedia, korang dan gang korang perlu bekerjasama untuk menyediakan hidangan dan sekali gus hidangkan kepada pelanggan korang.

Game ini akan mencabar tahap mana nilai persahabatan korang sebab ianya menguji kerjasama antara korang. Lagi-lagi bila kena berpusing satu dapur itu. Game ini jugak mendapat review “Dengan 4 player, Overcooked adalah salah satu game terbaik couch party yang pernah dibuat”. Ianya mempunyai keseimbangan yang sempurna di antara huru-hara dan keseronokan yang boleh dikuasai dengan kemahiran.

racun-tech-overcooked-gameplay

So jangan tunggu lama-lama gais. Game ini hanya boleh dituntut secara percuma mulai sekarang hingga 11 July dan pada 11 July pula akan keluar game Torchlight secara percuma pulak. Ingat! Enjoy sambil bermasak-masak bersama kawan-kawan korang.

See Also: GTA VI (6) Leak Didedahkan Maklumat Besar Tentang Game PS5 Dan Xbox Scarlett Ini, Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…, Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College, Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.