Action

Parasite Eve Dijadikan Trademark Oleh Square Enix



Alright guys now some news about Square Enix okay? Okay so sekarang ni, Square Enix baru sahaja claim Parasite Eve daripada Parasite Eve franchise sebagai trademark diorang. Ramai yang buat spekulasi reason diorang buat ni adalah untuk buat remake game ni? Mungkin?

Tapi yang pasti, trademark filed yang berlaku pada 7 Februari haritu telah dibuat oleh Square Enix untuk Parasite Eve tetapi tak pasti apa plan yang ada untuk game ni.

Untuk korang yang tak pernah main game ni atau tak pernah tau langsung game ni macam mana, game franchise Parasite Eve ni adalah game bergenre action-role playing game dan dipenuhi dengan horror punya element. Dalam game tu korang akan lawan dengan raksasa yang tersangat lah dasyhat rupa dan kekuatannya.

Untuk trademark tu, kita masih tak tau apa yang akan dibuat oleh Square Enix nanti. Manatau nak buat remake? Atau sambungan? Paling dasyhat adalah movie but who knows right? Stay tuned bosku and game on!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST