Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
CSGO

Pemain CS:GO Malaysia Pulak Main Hack!



Yo, yo dan yooo bossku sekalian! Alright, bro ada satu cerita baru untuk korang semua. Pada 6 Januari lepas, Esports Malaysia menerima aduan tentang seorang local player CS:GO. Ramai yang dah bagi aduan kat player CS:GO yang identitinya tak dikenal pasti lagi ni.

Apa aduannya? Aduannya adalah player yang sedang live stream ni menggunakan cheat command Wall Hack di mana player yang pakai cheat command ni boleh lah nampak enemy melalui dinding. Senang betul bang, tak nak share ke macam mana nak buat? Hehe.

Haa, kenyataan pun dah dikeluarkan oleh Esports Malaysia, maka player competitive CS:GO Malaysia ni pun telah dibanned selama 2 tahun. Menurut Esports Malaysia, perbuatan menggunakan cheat command ni yang dilakukan kepada penonton yang muda, boleh merosakkan integrity dan nama Esports Malaysia. Dengan itu, Esports Malaysia ban player ni untuk jadi pengajaran lah kepada semua untuk tak pakai cheat dan bermain secara jujur. Nasib bro tak pakai cheat main CS:GO kalau tak kene banned dah huhu.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.