Shooters



Memang kalau yang pro-pro ni selalu kena banned eh? Mesti geram je rasa kan bila main dipanggil ‘Hack’. Tapi dah kalau nama pun pro, mestilah kena tunjuk hebat. Betul tak?

Yannick “ynck” Metzger, seorang pemain pro PUBG daripada Team Vitality yang dapat menembak (snipe) player lain dengan jarak sejauh 892m dengan M24! Jauh sangat ni sehingga semua ahlinya terkejut dengan jarak tembakan yang dibuat oleh Ynck. Tapi tak lama selepas itu, Ynck kena banned dari PUBG buat sementara waktu. Korang boleh tengok video di bawah ni;

Ynck kena banned selama 24 jam tapi jangan risau dia dah kembali bermain PUBG balik dan dia akan sambung balik dengan skill snipe yang hebat itu. Ternyata Ynck memang hebar dari segi shooting dan pemilihan senjata yang sangat sesuai. Korang nak tahu lagi skill dan strategi diaorang, boleh follow Twitter rasmi diaorang okay!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST