Posted in

Pemain Pro PUBG kena banned sebab tembak player lain dengan jarak jauh!

Posted in



Memang kalau yang pro-pro ni selalu kena banned eh? Mesti geram je rasa kan bila main dipanggil ‘Hack’. Tapi dah kalau nama pun pro, mestilah kena tunjuk hebat. Betul tak?

Yannick “ynck” Metzger, seorang pemain pro PUBG daripada Team Vitality yang dapat menembak (snipe) player lain dengan jarak sejauh 892m dengan M24! Jauh sangat ni sehingga semua ahlinya terkejut dengan jarak tembakan yang dibuat oleh Ynck. Tapi tak lama selepas itu, Ynck kena banned dari PUBG buat sementara waktu. Korang boleh tengok video di bawah ni;

Ynck kena banned selama 24 jam tapi jangan risau dia dah kembali bermain PUBG balik dan dia akan sambung balik dengan skill snipe yang hebat itu. Ternyata Ynck memang hebar dari segi shooting dan pemilihan senjata yang sangat sesuai. Korang nak tahu lagi skill dan strategi diaorang, boleh follow Twitter rasmi diaorang okay!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!