Phone

Pemain PUBG Mobile dah boleh main di Vikendi Map sekarang !!




Korang! PUBG Mobile update map Vikendi (beta) dah ada!

Sebelum ini, map baru telah di test dekat PC dan dah official terus dekat PC. Pemain mobile kena tunggu beberapa hari lepas itu untuk dapatkan map Vikendi. Dan berdasarkan PUBG sendiri, mereka telah menyatakan map Vikendi akan ada pada 21 Disember iaitu hari ni. Ya, dah available dalam mobile sekarang.

PUBG Mobile kini mempunyai map salji Vikendi, dan ia tersedia untuk Android dan iOS. Bukan map je baru, tapi terdapat juga beberapa ciri baru dalam update PUBG terkini.  Keluasan Vikendi adalah 6x6 km lebih besar daripada Sanhok 4x4 km saja. Dalam map baru ini juga ada kenderaan yang eksklusif iaitu Snowmobiles. Korang boleh lihat sendiri apabila main dalam map ni.

Untuk saiz download map salji Vikendi ini adalah 134.2 MB. So, korang yang belum update, update lah sekarang ya! Sis dah main pai-pagi lagi. haha

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!