Pembuat Fortnite, Epic Games Dapat “F”?



Hello there reader di luar sana. Okay kalini bro nak cerita pasal Fortnite pulak. Bro dengar cerita pembuat game Fortnite yang trending tu iaitu Epic Games telah dilabel “F”. Haa betul ke tak?

Fortnite, game yang sangat trending telah mendapat sambutan hangat dalam kalangan gamer di luar sana tetapi disebabkan kemasyhuran yang dimiliki jugak buat game ni ada banyak masalahnya tersendiri. Epic Games telah dapat banyak feedback atau complaints daripada game Fortnite tetapi semuanya tidak dilayan dan¬†telah dilabel “F” oleh Better Business Bureau (BBB) kerana kegagalan diorang untuk respond kepada kehendak pengguna di luar sana.

BBB sendiri telah cuba nak dapatkan respond daripada Epic Games sendiri tetapi lepas dah beberapa kali try masih takda respond daripada company tu. BBB juga dapat complain daripada orang lain berkenaan Fortnite telah membuat in game pruchase tanpa sebarang pengesahan dan bila nak mitnak refund company Epic Games tak benarkan sama sekali. Pergh kalau bro kena bro pun complain bhai.

Tapi gamer yang main Fortnite jangan risau, Fortnite tak kena tutup ke apa pun. Company yang buat game ni je yang dilabel “F” dan takda apa-apa tindakan pun akan dikenakan pada game Fortnite tu. Harap-harap dengan skor yang diberikan oleh BBB ni buat Epic Games sedar dengan kesilapan yang dibuat dan akan perbaiki semuanya.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!