Pendedahan Apex Legends Secara Stream? Bila!?



Oh yes! Macam bro dah pernah cerita pasal Apex Legends ni, akhirnya diorang nak buat pendedahan bukan secara video di youtube, tapi secara livestream! Dikatakan diorang akan buat pendedahan secara kesuluruhan kepada Apex Legends ni selepas habis Superbowl esok.

Untuk korang yang tak tau, game Apex Legends ni adalah game latest daripada Studio Respawn yang popular dengan game Titanfall 1 dan Titanfall 2. Game ni merupakan genre Battle Royale dan dikatakan game ni seperti Overwatch dan CoD Black Ops 4 di mana ada beberapa class character dan special skill boleh dipakai. Game ni jugak dikatakan tiada Titan seperti dalam Titanfall walaupun sama universe dengan Titanfall.

Untuk game ni, reveal akan bermula esok pada pukul 8 PST atau di Malaysia UTC 12 tengah hari so apa-apa pun tunggu okay guys for the big reveal game daripada studio Respawn ni hehe. Live gameplay dan trailer akan ada di Superbowl dan secara livestream di Twitch diorang di sini. Hope game niakan epic dan sama best macam main Titanfall series.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!