AAA Games

Penggali Data Apex Legends Jumpa Survival Mode Dan Tank!?



Wow! Dataminer ni mesti dapat impresskan kita kan? So, baru-baru ni ada dataminer atau penggali data lah kan yang dah gali sedikit data daripada Apex Legends ni. Diorang (penggali data) dapati yang Apex Legends ni tak lama lagi akan keluarkan Survival Mode dan kemungkinan ada hover tank.

Haa masyuk tak masyuk? Dalam survival mode ni katanya akan ada NPC atau Non-Playable Character  yang mungkin jadi commentator dan penyokong so kiranya macam kita main dalam survival mode untuk memuaskan hati penonton. Kalau pasal hover tank tu bro tak tau hahaha tapi macam gempak je kalau ada hover tank dah macam Halo dah. Dalam satu penggalian data yang diorang buat, diorang ada jugak ada jumpa satu code yang menarik tentang Legends baru yang akan masuk ke dalam Apex Legends.

Daripada analisis yang diorang dapat tu, kemungkinan ada dua Legend baru iaitu Octane dan Wattson. Untuk Octane, dikatakan stim ni adalah sejenis drug macam dalam Team Fortress 2 yang membuatkan player tu lari laju dan kemudian boleh heal diri sendiri selepas beberapa saat skill ni diaktifkan. So kita maybe boleh expect yang character Octane ni merupakan class support.

Data pasal Wattson pulak adalah teslatrap so mungkin Wattson ni adalah sama dengan Caustic yang jugak merupakan Legend dalam Apex Legends yang menggunakan trap untuk melumpuhkan enemy. Tapi Caustic menggunakan gas dan Wattson ni pulak dikatakan akan pakai tesla iaitu eletrik. Well kita hanya mampu tunggu saja lah untuk tau pasal benda ni.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST