Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
Battle Royale

Performance Marshmello Dapat Sambutan…



Hangat!! Sebelum ni bro ada pernah cerita kan pasal Marshmello akan buat concert dekat Pleasant Park dalam Fortnite kan? Well semalam, selepas Marshmello dengan gahnya buat performance kat Pleasant Park, dapat jumlah penonton yang ramai dengan jumlah 10 juta penonton sedunia!!

Yes, boleh dikatakan concert ni mendapat sambutan hangat lah and masa tengah concert tu berlangsung, player semua tak saling lawan sesama sendiri sebab tengah syok tengok concert tu hahaha. Nampak sangat tengah syok dengar sampai tak rasa nak menang XD.

Untuk sesiapa yang tak tengok concert tu secara live, jangan risau, bro dah bagi link video di atas. Concert yang diadakan memang pergh best ah and ramai yang melompat and menari-nari. Lampu yang digunakan pun memang on time dengan performance Marshmello masa tu.

Sebelum ni dalam gaming memang pernah ada concert live macam ni iaitu Minecraft tapi concert tu sekejap je tak macam concert oleh Marshmello yang diadakan semalam. Best tak best? Haa apa-apa pun teruskan main lagi okay guys and goodluck!!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.