Posted in

Player Korea Toksik Dalam Game Sehingga Kena Banned?!

Posted in




Korang yang dah masuk dunia game ni, suka tak kalau ada player-player yang toksik? Maksudnya player yang suka mengarah-arah, buli, dan kenakan player lain. Mesti tak suka kan? Macam biadap je kalau ada player toksik ni. Geram tahu! Sorry, sis emo sikit. Haha

So, disebabkan ramai player toksik dan semuanya dari Korea, Blizzard membuat keputusan untuk ban diaorang ni dan ambil tindakan yang sesuai. Kalau korang nak tahu, lebih 18,ooo orang kena ban dari Blizzard. Ini bukanlah kali pertama Blizzard ban akaun player dari Korea Selatan.

Pelbagai kesalahan yang membuatkan Blizzard ban akaun player-player dari sana seramai lebih kurang 1,400 player. Tapi kali ni punya syarikat itu telah ban sejumlah 18,000 lebih akaun dalam beberapa hari yang lepas. Blizzard keluarkan list akaun yang di ban di forum rasmi Overwatch Korea.

So, lepas Blizzard buat macam ni, berkurang lah player toksik yang ada dalam Overwatch Korea. Player lain pun mesti rasa selamat dan tenang je. Kalau tak, mesti ada je gaduh-gaduh dengan player lain. Kesian.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.





Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!