Use "RTPKP" to get RM10 discount. Valid until 26th January. Min. Purchase from RM100.

Player Top Super Smash Bros. Melee Diserang Ketam Mentah!?

racun-tech-crab-esports

Nampaknya player top dalam game Super Smash Bros. Melee kena serang dengan haters. Tapi kali ni dibaling dengan ketam mentah!? So, baru-baru ni ada tournament Super Smash Bros. Melee dalam Pound 2019. Dalam tu memang ramai player-player top Super Smash Bros. Melee.

racun-tech-hbox-esports-liquid-player-top

Siapa Top Player Ni?

So Hungry Box atau Hbox, adalah wakil daripada team Liquid untuk game Super Smash Bros. Melee ni. Dia bermain sampai lah ke pusingan akhir dan berlawan dengan wakil daripada team Cloud 9, Joseph “Mango” Marquez. Mango ni dah mengelakkan diri daripada pusingan kalah mati dan berlawan sampai lah ke final.

Kenapa Hungry Box Dibaling Dengan Ketam?

So selepas dah berlawan dengan sengit dalam final tu, Mango dan Hbox pun bersalam tapi tiba-tiba pulak ada ketam mentah terbang ke arah Hbox. Ketam mentah tu adalah hasil daripada balingan haters yang marah kepada Hbox sebab dia menang dan jadi juara.

Hbox pun bengang lah dan bangun pastu menjerit-jerit tanpa kawalan sampai pengulas berkata “tunjuk lah respect, tak matang betul”. Well bagi E-jam memang tak matang lah dah baling ketam mentah tu. Kalau masih hidup ketam tu mesti lagi merana kene sepit huhu.

racun-tech-hbox-twitter

So, Hbox pun minta maaf dengan menyatakan katanya melalui post di Twitter dan ada jugak orang post video yang menunjukkan muka si pembaling ketam mentah tu tapi malangnya tak jelas lah huhu. So gais, kita kena lah respect kepada semua gamers okay? Bukan senang jadi pro tau?

Keep it slick and ciao~

Sumber: Polygon

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!