Action

Power Rangers Ada Game Baru! Fighting Game Pulak Tu!



Pergh Power Rangers dah ada game baru beb. Game baru Power Rangers iaitu Saban’s Power Rangers Battle For The Grid. Game ni bergenre fighting game dan cara bro tengok game ni dah sebijik macam game Injustice Gods Among Us keluaran NetherRealm Studios dan published oleh Warner Bros. Interactive Entertainment.

Daripada nWay, developer dan publisher game mobile fighter Power Rangers Legacy Wars yang di release kat Android dan iOS, telah buat collaboration dengan Hasbro untuk mengumpul semua character selama 25 tahun berlangsungnya legacy Power Rangers baik character utama atau penjahat ke dalam game ni dan berlawan antara satu sama lain.

Official announcement mengatakan cara gameplay ni agak complex tetapi hanya perlu tau bila nak serang enemy dan bukan tau cara nak serang. Game ni telah set untuk release pada platform PS4, Xbox One dan Nintendo Switch dan untuk PC lambat sedikit.

Game ni membolehkan main secara cross-platform play di mana korang boleh lawan orang lain yang menggunakan platform lain contohnya pengguna Xbox One lawan dengan pengguna PS4 dan sebagainya. Game ni akan dijual dalam harga RM82 dan RM164 untuk special collectors edition dengan extra skin. Game ni set untuk release pada bulan April so tunggu ye bossku~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST