Predator: Hunting Grounds, Reveal Dalam Trailer Terbaru

racun-tech-predator-hunting-grounds

Developer Game Predator: Hunting Grounds Ni Adalah Developers Sama Friday The 13th

racun-tech-predator-hunting-grounds

Korang tau tak game Predator: Hunting Grounds ni? Game ni baru je di reveal melalui trailer yang disiarkan baru-baru ni. Untuk pengetahuan korang, game ni dibuat oleh developer sama yang membuat game Friday The 13th iaitu IllFonic. Macam Friday The 13th, game ni jugak akan membawa genre asymmetrical multiplayer horror. Dalam game ni, korang boleh expect lah horror yang menanti korang iaiatu Predator yang akan kejar dan bunuh korang.

Macam Sama Je Macam Friday The 13th?

So, tak banyak yang diketahui tapi yang pasti game Predator: Hunting Grounds akan mempunyai element sama macam Friday The 13th Asymmetrical Multiplayer Horror. Simple je, korang akan team dengan member korang (mungkin lima orang satu team) dan kena lawan atau lari daripada player yang sandang jawatan Predator. Tapi game ni jugak ada element lain dia tersendiri. Kalau Friday the 13th korang kena lari daripada Crystal Lake Camp, kali ni korang kena cari barang pulak dalam ni. 

So boleh kata game ni sama macam Friday the 13th dan Last Year The Nightmare. Yang macam Last Year The Nightmare adalah kena cari barang jugak dan lari dari kawasan sekolah tu. So game ni mesti gempak punya! Korang akan jadi askar dalam misi mencari barang ni tapi semestinya lah Predator lagi padu so be careful gais.

Tapi persoalannya adalah platform mana akan keluar game ni? Takda sebarang pengumuman atau info tentang game ni keluar tahun ni. So adakah game ni akan keluar untuk PS5 nanti? And kita jugak tak tau samada hanya PS5 Exclusive atau apa so tunggu gais! Apa-apa pun keep it classy and stay cool, ciao~

Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!