There is no delivery to Tawau, Kunak and Semporna. Temporary suspension by courier service. Dismiss
AAA Games

Private Beta Sudah, The Division 2 Open Beta Bila??


 

Thanks guys kepada sesiapa yang dah main The Division 2 Private Beta! Best tak? Bro main pun rasa kejap sangat huhu tapi best jugak lah sebab game ni kena lebihkan kepada tactical skill korang dan yes kena pro tembak jugak lah kalau tak melalut huhu. By the way, ni bro nak tanya ni. Korang tau tak bila The Division 2 Open Beta pulak tiba?

Haa tau tak tau bro kasi tau sama kamu semua alright? Okay first of all, kepada sesiapa yang pelik kenapa tak tau pasal private beta ni, bro sudah cerita hari tu. Kalau korang terlepas, tak mengapa lah sebab nasi dah jadi bubur takkan nak bekukan balik kan and now kita focus pada Open Beta pulak.

Di atas tertera sudah tarikh untuk release Open Beta version game The Division 2 ni. So korang yang rasa tak puas lagi atau tak sempat nak main masa Private Beta masa Februari 7-11 haritu, ni lah masanya. Seperti game sebelumnya, The Division 2 ni adalah PvPvE so korang kena lah lawan orang dan enemy pada masa yang sama dalam Dark Zone baru so hati-hati okay gamers sekalian?

The Division 2 adalah game keluaran daripada company Ubisoft dan developer gamenya adalah Massive Entertainment. Game ni dah tamat Private Beta dan akan memasuki Open Beta pada March 1-4 manakala full game akan release pada 15 March. Stay tuned for the Open Beta okay guys? Goodluck!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!