Promosi PS4: Bundle PUBG dan Playstation Plus Murah!




Hello semua para gamers yang menggunakan PS4, alright so bro nak bagitau something good lah, minggu ni Playstation Plus tengah memberikan harga discount untuk membuat membership atau renewal membership Playstation Plus dan juga boleh mendapatkan game yang tengah hangat-hangat diperkatakan sekarang ini iaitu PUBG di Playstation Plus.

Kepada sesiapa yang tak tahu lagi apa itu Playstation Plus, Playstation Plus ni yang memberikan access kepada players untuk online multiplayer gaming. Selain itu, memberikan game-game percuma setiap bulan tau! Playstation Plus pun bagi discount game exclusive kepada sesiapa yang dah ada membership Playstation Plus ni.

Yes, ini adalah bundle yang disediakan di Playstation Plus dan promosi ni sedang berlangsung di antara sekarang hingga 13 Januari. Promosi ini hanyalah RM288 tau haa ini sekali dengan membership setahun dan game PUBG. Discount ni menjimatkan RM82 kalau beli membership dan game PUBG secara berasingan tau wow!

So, to all para gamers yang rasa-rasa nak renew or beli membership dengan harga yang memang kaw-kaw, boleh lah start kumpul duit dan renew okay? Takkan menyesal punya! Goodluck in PUBG okay guys, Winner Winner Chicken Dinner.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!