Playstation

PS Vita Officially Dead! Goodbye PS Vita…



Yes, title tu tak salah langsung, well belum sampai Malaysia lagi lah. Playstation Vita, handheld console daripada Sony telah officially mati di Jepun dah ditamatkan productionnya menurut official website Playstation Jepun.

Dalam page website official Playstation Jepun tu, bahagian PS Vita iaitu product PCH-2000 ZA11 (PS Vita Black dan Aqua Blue) SKUs yang tinggal ini saja dalam production telah ditukar kepada “shipments ended”

Sudah tiba masanya untuk melepaskan handheld console ni nampaknya. Game pun semakin sikit yang keluar kan so what to do huhu. Banyak jugak memory E-jam dengan PS Vita ni sejak beli daripada mula-mula keluar pada tahun 2011.

So long partner, E-jam akan sentiasa ingat main dengan handheld console ni berjam-jam tanpa henti huhu. Ciao guys~ huhu

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST