Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
AAA Games

PUBG Lite!! Bila Keluar Dan Spec Yang Diperlukan??



Alright! Nampaknya tarikh untuk official release PUBG Lite dah dekat! Untuk pengetahuan korang, PUBG Lite di PC dah semakin dekat tarikh keluarnya dan akhirnya untuk korang yang tak berkemampuan untuk beli game ni, atau PC korang tak mampu nak main pada setting yang tinggi, maka ni lah game yang dinantikan!

Tarikh untuk keluar game ni adalah pada 14 Februari and dah dekat dah so korang tak perlu lah tunggu lama-lama okay? Yang pastinya gameplay akan sama seperti PUBG so korang jangan risau pasal gameplay dan of course, it’s free!

Untuk korang yang nak download dulu game ni, boleh tekan di sini. Pagenya dalam bahasa Thailand so korang boleh lah translate page dulu okay so takda salah faham ke apa.

Untuk spec yang minimum hanyalah OS Window 7,8,10, 64bit, Core i3 2.4GHz CPU, RAM4GB, GPUIntel HD Graphics 4000, dan HDD4GB. Manakala untuk reccomended specs adalah OS Window 7,8,10, 64bit, Core i5 CPU2.8GHz, 8GB RAM, GPU NVIDIA Geforce GTX 660, AMD Radeon HD 7870, HDD4GB. Okay guys, korang kena lah tunggu sikit jel agi alright tak lama dah, lepas ni boleh buru ayam beramai-ramai okay ciao~~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.