Battle Royale



Okay guys, kali ni bro nak cerita benda best ni and mesti lah korang dah tau kan hehe ni benda hot ni of course la weh hahaha. Okay ni ha, PUBG Corporation sekarang ni tengah beta test PUBG Lite iaitu PUBG sesuai untuk korang yang sedang pakai PC gaming yang low-end atau laptop yang menggunakan graphic intergrated punya.

Tapi apa yang bestnya PUBG Lite ni? It’s free!!! Yeahhh game ni free tau dan graphic pun low so korang yang tak pernah berpeluang untuk beli dan main game ni boleh lah download dan main game ni dengan kawan-kawan okayyy.

Yes, PUBG Lite ni free tak tipu ke apa okay? Jangan risau pasal boleh main ke tak, bro ada sediakan minimum dan recommended system requirement untuk main game ni okay hehe.

Minimum system requirements: 

  • OS: Windows 7/8/10, 64-bit
  • CPU: Intel Core i3 2.4GHz
  • RAM: 4GB
  • Graphics: Intel HD Graphics 4000
  • HDD: 4GB

Recommended:

  • OS: Windows 7/8/10, 64-bit
  • CPU: Intel Core i5 2.8GHz
  • RAM: 8GB
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870
  • HDD: 4GB

PUBG Corporation berkata diorang buat ni sebab nak sebarkan lagi PUBG experience ni kepada mereka yang tak dapat main sebab PC atau laptop yang tak dapat support graphic tinggi dalam game ni. Walaupun free dan ringan senang untuk dimain, game ni masih dalam beta testing di Thailand lagi so korang kena lah tunggu sampai game ni dah habis beta test okay guys? Winner Winner Chicken Dinner!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST