PUBG Mobile update pun akan ada maps Vikendi dan Snow Fights?




So, PUBG untuk PlayStation 4 baru je dilancarkan dan sambutannya sangat baik. Ramai yang dah try main di PS4 dan of course pemain Mobile pun tak sabar nak ada map baru iaitu musim salji. Mesti korang tertanya-tanya bila mobile version nak update yang baru kan?

Okay, menurut XDA developer yang versi PUBG mobile akan mendapat maps salji pada 20 Disember. Akan available untuk satu hari sahaja. Maps ini dikenali sebagai Vikendi Maps. Vikendi sedang diuji untuk PC sejak minggu lepas, untuk PS4 dan Xbox One dijangka akan menyusuli.

Selain itu, update terkini juga akan ada kereta salji baru yang eksklusif di Vikendi maps, dan bola salji untuk Pulau Spawn Vikendi. Patch yang baru ini ada patch 0.10.0.

Dalam patch baru ini terdapat beberapa feature baru;

New Map and In-game



  • Vikendi, a 6km x 6km snow map
  • Will be available for download at 0:00 UTC on 20 DEC 2018, and available for matchmaking 24 hours later
  • New weather mode added: Snow
  • Vikendi-exclusive vehicle: Snowmobile
  • Snowball Fight added to Vikendi’s Spawn Island
  • Added layout for players with large hands
  • Added a display for Crew Challenge winners on Erangel’s Spawn Island. Season 1’s winning teams will appear on the Spawn Island of their respective server and modes (Season 2 registration starts at 0:00 UTC on 18 DEC 2018)
  • Players’ best results in Crew Challenge will now be shown on their Crew pages and can be shared with other players

Thematic Changes:

  • Added a Snow theme to the main menu. Collect bells from all Classic mode matches and exchange them for rewards at the event center
  • Shop’s front page has been tuned to emphasize themes of each major update

Matchmaking Changes:

  • Added cross-server matchmaking. After enabling, players have a chance to be matched to players of the same tier on other servers
  • Players that repeatedly exit matches right after starting will now be banned from finding matches for a period of time

Security Improvements:

  • Players may now report suspicious behavior while spectating after dying.

Reward Improvements:

  • Players now can collect all daily mission awards at once.
  • Added Firearms Finish Upgrade System, where players can use materials at the Lab to upgrade certain weapon finishes to get additional kill effects, unique kill broadcasts, and death crate appearances.
  • Added Lucky Treasure, a feature that gives players a chance to get upgradable weapon finish Glacier – M416 when they finish daily missions.
  • Added Season spending rewards. Spend different amounts to get excellent rewards and steep discounts on firearm finishes

 

Dan ada beberapa improvement yang lain seperti

  • Added Arabic support
  • Players now do not need to select a second language for matchmaking and chat
  • Chat system now takes up less memory and stores more messages
  • New commands added to Quick Chat

Untuk pemain versi mobile, tunggu la sehingga next week, termasuk sis. Haha


Sumber: XDA 

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!