Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss
Gaming
Posted in

PUBG sale sebanyak 33% di Steam!!

Posted in




Sempena musim cuti yang panjang dan akhir tahun ini, Steam telah membuat untuk beberapa game yang popular termasuklah PUBG PC. Untuk game ni, Steam buat penurunan harga sebanyak 33% yang mana sebelum ni harga asalnya ialah RM74.99 dan kini harganya RM50.24.

Korang nak try main PUBG dekat PC, ha boleh la beli sekarang sementara tengah murah ni. Banyak potongan harga Steam buat tau! Bukan itu je tapi Survivor Vikendi pass pun ada sale juga. Untuk pass ini harga asalnya ialah RM99.99 dan kini harganya RM74.99.

So, korang belilah sekarang dan sementara tengah murah ni, boleh la korang main game ni masa cuti weekend ataupun cuti sekolah ke kan.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.