Action

Quake Baru Akan Reveal Bila??



Hello there readers so kali ni E-jam nak bercerita pasal game baru yang akan reveal harini katanya. Game apa tu? Game baru ni adalah Quake tapi bukan Quake lama tau ni yang baru punya dan pakai engine baru jugak tau jangan main-main.

Developer untuk game Quake dan Duke Nukem franchise ni adalah 3D Realms dan kali ni diorang dah buat engine baru untuk game terbaru ni. Sebelum ni, diorang dah buat game latest diorang iaitu Ion Maiden yang dah available di Steam sekarang kalau korang nak XD. Tapi review untuk game Ion Maiden tu bukannya negative tapi ‘overwhelmingly positive’ tau so maksudnya di situ dah terang lagi bersuluh yang game Ion Maiden ni memang best gilos.

Game baru ni bukan 3D Realms je buat tau. Game ni adalah atas kerjasama diorang dengan 1C Company dan dikatakan mungkin mengikut Quake yang pertama pada 1996 tu. Well kalau ye pun memang best lah jadinya sebab its childhood man hehe dulu E-jam selalu main kot game ni dekat PS1 dulu.

Setakat ni tak tau lagi lah macam mana game baru Quake ni, takda nama, genre, platform mana akan dijual, takda apa-apa tapi tak lama lagi dah reveal dah kejap lagi tapi tak sure pukul berapa tapi jangan risau lah E-jam confirm akan cover untuk game baru tu okay?

P/s: Nak buat servis komputer atau beli computer padu beb ke? Laa kenapa tak cakap? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST