There is no delivery to Tawau, Kunak and Semporna. Temporary suspension by courier service. Dismiss
pc
Posted in

#RacunPC- Komponen apa yang kena ada untuk build PC AuraSync dengan harga yang berpatutan?

Posted in



Korang tahu tak AuraSync tu apa?

Aura Sync adalah brand dari ASUS yang mempunyai teknologi RGB yang lebih cantik daripada RGB yang lain. Ia menggabungkan dan mengawal LED untuk semua produk yang support AuraSync yang membolehkan satu aplikasi mencapai nilai estetik yang terbaik. Produknya seperti motherboards sehinggalah kad grafik, membolehkan korang synchronize RGB mengikut kesukaan korang.

Well, dalam artikel ini, sis nak kongsikan komponen-komponen untuk build PC AuraSync dengan bajet RM3000. Dibawah ini adalah senarai komponen tersebut;

1. Ryzen 5 2600

2. Asus EX-A320M Gaming Aura Sync

3. XPG SPECTRIX D80 Liquid Cooled RGB 3000 mHz 8GB DDR4

4. Asus ROG STRIX RX580 8GB GDDR5

 5. Kingston A400 120GB SSD

6. ID Cooling DF-12025-RGB Trio

7. TECWARE NEXUS M (Red/Black)

So, siapa ada plan nak build Aura Sync PC dengan harga RM3000 ni, ha boleh la build sekarang. Murah dah ni, dapat pula komponen yang memang baik punya. Jangan tunggu-tunggu.. Dah nak masuk tahun baru ni.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!