#RacunTips Cara Pakai Mozambique Dalam Apex Legends



Jika korang seorang daripada player Apex Legends, mesti korang tergesa-gesa cari weapon lepas dah landing kan? Tapi E-jam sure korang mesti ada yang dapat pistol shotgun Mozambique betul? Hahahah mesti korang ramai yang cakap pistol ni tak OP lah tak kuat lah tembak melalut, tapi sebenarnya pistol shotgun ni ada kegunaan dan caranya untuk pakai.

Mozambique ni adalah shotgun yang tembak 3 peluru sekali gus dan peluru dalam satu chamber ada 3 so memang kene banyak reload. Tapi bahagian melalut tu? Ada cara yang best so jangan risau, E-jam nak share pengalaman E-jam main game ni dengan pakai pistol shotgun Mozambique ni.

So, kalau korang rasa bila pakai pistol ni tembak melalut, caranya adalah bila korang aim down sight tu, pastikan tembak mengikut betul-betul aim down sight tu. Tapi korang kene aim atas sikit lah and sebab shotgun kan, so korang kena dekat sedikit. Mozambique ni bila tembak, pelurunya akan choke down di mana pelurunya akan travel dalam bentuk v so dia akan fokus ketengah.

Lepas tu, dengan cara di atas tadi, korang kene fokus dengan tembakan menggunakan 3 peluru tu. Mozambique ni asalnya daripada slang untuk perlaksanaan hukuman mati Mozambique iaitu tembak di dada 2 kali dan sekali di kepala. Satu peluru daripada Mozambique ni damagenya adalah 45 so sekali kena memang padu beb so don’t miss it okay? Itu sahaja tips yang E-jam boleh share mengenai Mozambique melalui pengalaman E-jam main so keep practicing okay guys and pistol ni takda sebarang nerf or buff hehe so goodluck!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!