Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st August 2021. Dismiss
Battle Royale

#RacunTips: *PUBG Mobile* Apa Yang Korang Kena Tahu Dalam Update Terbaru ni



Alright, alright, so ramai dah tahu kan ada pasal update PUBG Mobile terbaru 0.10.5 kan? Tapi mesti tak ramai tau apa yang ada dalam update terbaru ni betul tak?

Okay, update PUBG Mobile 0.10.5 ni ada update kepada map Vikendi. Sebelum ni bila main kat map Vikendi mesti ramai yang lag betul? Haa so update terbaru ni akan selesaikan isu-isu lag ni. Map Vikendi juga akan update cuaca iaitu Day, Moonlight dan Snow. Pada cuaca Snow tu telah diupdate tambah kesan tapak kaki kat salji yang functionnya boleh nampak kesan tapak kaki orang so senang la nak ikut orang lepas ni tapi orang lain pun boleh nampak kesan tapak kaki kita tau. Lepastu ada update senjata baru, ada tiga senjata baru iaitu Mk47 Mutant assault rifle, PP-19 Bizon SMG, dan G36C.

Tak lupa juga ada update kenderaan baru iaitu snowbike dan paling istimewa iaitu tukshai. Tukshai ni adalah kenderaan tiga tayar yang biasanya dipakai di negara India. Mode first person juga boleh dipakai ketika menaiki kenderaan dalam update terbaru ni wow! Oh and yes, Mode Zombie dikatakan mungkin ada dalam update 0.10.5 ni!! Mode ini adalah kolaborasi dengan game remake terbaru Capcom iaitu Resident Evil 2 yang seram tu huhu. Tapi harap-harap ada lah Mode Zombie tu baru bestttt kan?

Update 0.10.5 ni dijangka akan keluar di antara 18-20 Januari so until then tunggu la ye bossku sekalian. Goodluck dalam PUBG Mobile okay guys, Winner Winner Chicken Dinner.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.