AAA Games

Ramai Tak Kisah Leak Map Apex Legends Tahun Lepas



Sure, Apex Legends memang dah famous sekarang. Game battle royale style macam Titanfall ni telah mengambil dunia battle royale secara mengejut masa first keluar dulu. Tapi betul ke secara mengejut?

Sebab tahun lepas, ada satu leak yang dikeluarkan oleh satu accoount Reddit bernama hicitonic pernah post pasal kemungkinan map untuk battle royale baru game Titanfall. Well, mesti lah ramai tak percaya kan ataupun tak tau and comment pulak 14 je masa tu sebab ramai kata fake so diorang pun taknak lah percaya.

Haa amik kau, lepas map tu yang sememangnya map Apex Legends betul-betul (tapi tukar sikit), terus ramai orang upvote post Reddit Fubbles22 yang mention hicitonic punya post ni. Jumlah upvote yang terkini adalah 58.7k dan 1.7k comments.

Acoount hicitonic tu sempat berjenaka bila Apex Legends keluar dengan berkata “saya nak upvotes saya sekarang” dan menyuruh semua orang berhenti bagi reddit gold kepada dia sebab dia tak perlukan pun hahaha. Takpelah bro hicitonic, amik je lah orang dah bagi kan? Enjoy la selami Reddit dengan Reddit coin dah dibagi tu yeee. Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

TOP

Request a call

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)