Randy Pitchford Reply Kepada Review Bomb Borderlands 3

racun-tech--randy-face



Randy Pitchford Reply Kepada Review Bomb Borderlands 3

racun-tech-randy-pitchford

Aiyok, ada orang marah. Haa kan dah ada insiden yang pasal Borderlands 3 dijadikan exclusives Epic Games Store dan terlalu ramai yang marah pada keputusan Gearbox jadikan Borderlands 3, game yang sangat dinantikan kepada PC exclusives Epic Games Store. Macam biasa lah, orang ramai marah sebab game yang dinantikan ni akan terus masuk ke Epic, bukan kegemaran semua orang.

Reply Daripada CEO Gearbox Software

Kemarahan para gamers dah dibawa sampai ke Steam dan diorang pun review bomb lah pada game Borderlands sebelum-sebelum ni di Steam. Bila dah review bomb, akhirnya, Randy Pitchford pun tampil bersuara dengan berkata “kesalahan penggunaan review ni dan kesalahan Steam sebab membenarkan kesilapan macam ni membuatkan saya happy dengan keputusan 2K dan membuatkan saya kena fikir balik keputusan dan hubungan Gearbox’s Publishing di platform tersebut (Steam)”.

Nampaknya marah betul Randy tu, tapi of course lah, dah ramai review bomb, marah-marah dekat game diorang kan? Tapi benda ni takkan jadi kot kalau diorang tak buat sebagai exclusives. Apa-apa pun game Borderlands 3 akan jadi exclusives di EGS daripada 13 September sehingga lah April 2020.

Steam pun dah perbaiki masalah review bomb tu dan dah disembunyikan review-review negative tu. Kalau korang nak tengok just click pada review and cari most negative dan korang akan nampak banyak gilos review negative yang dihantar kepada Gearbox. Apa-apa pun, keep it cool and ciao gais~


Sumber: PCGaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!