Razer

Razer Toaster Akhirnya Jadi Benda Realiti!!

racun-tech-Razer-Toaster

Yang Mula-Mula Dijadikan April Fool, Akhirnya Jadi Realiti Hasil Kerjasama Orang Ramai

So gais, korang pernah tak dengar pasal Razer Toaster ni?? Okay benda ni sebenarnya tak wujud pun. Tapi dulu Razer ada buat satu video April Fool untuk para peminat barangan diorang ni. Dalam video tu, diorang menunjukkan satu product yang tak pernah lagi mana-mana brand computer dan alatan elektronik pernah buat. Product tu adalah Razer Toaster, alat pembakar roti.

Apa yang uniknya pembakar roti Razer ni daripada pembakar roti lain adalah bila bakar roti tu, dia akan print logo Razer pada roti tu. Tak ke nampak mahal sikit roti korang tu nanti? Pembakar Roti daripada Razer ni atau nama projeknya adalah Project BreadWinner telah mendapat sambutan yang sangat-sangat hangat. Dalam video tu kata kalau dapat 1 juta likes di Facebook, dan 12 tattoo Razer Toaster, diorang akan buat product ni betul-betul.

Betul-Betul Dapat Razer Toaster ni!?

racun-tech-min-liang-tan-ceo-razer

Harinya dah tiba dan baru-baru ni page Give Us The Razer Toaster, yang dibuat oleh peminat sendiri, dah dapat sebanyak 1 juta likes. Selain tu ada 12 orang jugak yang dah buat tattoo gambar pembakar roti Razer di badan diorang. Setiap 1 tattoo tu purata dapat 100k likes jadi dah dapat lah 1 juta lebih likes secara kesuluruhan. Min Liang Tan, CEO Razer pun terpaksa akur dan akan buat pembakar roti Razer ni seperti yang dijanjikan! Hooray! So korang lepas ni boleh lah menikmati roti yang ada logo Razer lepas ni.

Semuanya tak dapat dibuat dalam masa sehari je gais. Kita kena berterima kasih kepada diorang yang telah buat page Give Us The Razer Toaster ni lagi-lagi page manager Mark Withers. Page ni yang dimulakan pada September 2013 sehingga lah sekarang yang telah mendapatkan 1 juta lebih likes tu. So gais, benda korang boleh bakar dan makan roti mahal ada logo Razer, buat apa pakai yang lama kan? Yang pasti Razer Toaster ni akan jadi benda nyata gais so bila dah keluar nanti jangan lupa beli gais!

racun-tech-razer-toaster-breadwinner

Sumber: PCGamer

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST