Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
AAA Games

Release Date Devil May Cry 5!



Okay guys, get hype now! Sebab Capcom dah release dah release date untuk game terbaru diorang iaitu long awaited sequel untuk franchise Devil May Cry iaitu Devil May Cry 5. Di atas jugak merupakan video yang memberitahu tentang apa yang terjadi setakat ni dalam dunia Devil May Cry selama ni.

Game ni akan dikeluarkan satu dunia secara live tapi sudah semestinya mengikut time zone masing-masing la so jangan risau, bukannya tak keluar cuma lambat sikit je okay gais? Hehe janji game yang keluar tu best ye tak?

So, tanpa membuang masa korang, ini adalah release date termasuk time zone yang akan di release nanti:

Europe/Asia/APAC

・Mar. 7th 4:00pm PST
・Mar. 7th 7:00pm EST
・Mar. 8th UTC (+0) 0:00am, midnight London
・Mar. 8th 8:00am HKT / China
・Mar. 8th 9:00am JST
・Mar. 8th 11:00am Australia (UTC +11)

North/South/Latin Americas

・Mar. 7th 9:00pm PST
・Mar. 8th 0:00am (midnight) EST
・Mar. 8th UTC (+0), London 5:00am
・Mar. 8th 1:00pm HKT / China
・Mar. 8th 2:00pm JST
・Mar. 8th 4:00pm Australia (UTC +11)

So untuk Malaysia, kita boleh start beli game ni pada 8 March 2019 pada jam 8 pagi. Nasib bukan malam tak dapat nak test nanti huhu. Tapi apa-apa pun harap-harap game ni tak menghampakan and kalau ada glitch harap glitch yang kelakar dan tak ganggu story hahaha kalau tak pelik dowh XD. Ciao gais~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.