Console



Okay guys good news untuk korang Xbox One dan Nintendo Switch users yang belum pernah main Final Fantasy 7! Apa good news dia? The good news is guys yang platform Xbox One dan Nintendo Switch akan dapat main Final Fantasy 7 dekat platform tu!

Yes! This is not a joke and yeah buat masa sekarang hanya release date sahaja yang dikeluarkan. Release date untuk Final Fantasy 7 ni adalah 26 March 2019 tau!

Okay, guys, simpan duit dan simpan masa untuk main nanti okay? It’s gonna be a great experience bro sangat-sangat recommend dapatkan game ni sebab game ni bagi bro banyak sangat memori best hehe. Tunggu lah bila dah release okay? Enjoy the game brochachos sekalian~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST