Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss
Console

Release Date Original Final Fantasy 7



Okay guys good news untuk korang Xbox One dan Nintendo Switch users yang belum pernah main Final Fantasy 7! Apa good news dia? The good news is guys yang platform Xbox One dan Nintendo Switch akan dapat main Final Fantasy 7 dekat platform tu!

Yes! This is not a joke and yeah buat masa sekarang hanya release date sahaja yang dikeluarkan. Release date untuk Final Fantasy 7 ni adalah 26 March 2019 tau!

Okay, guys, simpan duit dan simpan masa untuk main nanti okay? It’s gonna be a great experience bro sangat-sangat recommend dapatkan game ni sebab game ni bagi bro banyak sangat memori best hehe. Tunggu lah bila dah release okay? Enjoy the game brochachos sekalian~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.