AAA Games

Remastered Version CoD: Mordern Warfare 2??



Serious lah?? Huyoo E-jam dah lah suka gilos trilogy CoD: Modern Warfare ni. Sebelum ni dah ada CoD: Modern Warfare Remastered, sekarang Call of Duty: Modern Warfare 2 pulak nak dapat Remastered Version tapi untuk PS4 lah guys huhu.

PEGI, organisasi yang memberikan rating kepada game untuk bahagian Europe dah berikan rating kepada CoD: Modern Warfare 2 Remastered untuk PS4 dan terus dah leak lah game ni hahahah. Adehh, tak pasal-pasal kantoi ada HD version sebelum Activision sempat nak announced game ni LOL.

Version game ni hanyalah untuk campaign tau guys and bukan untuk multiplayer so korang yang nak main multiplayer dalam ni tak dapat lah versi yang ni okay guys? Tapi huhu kalau campaign nanti kena tengok insiden sedih lagi dalam game ni UwU

Untuk korang tak tau, trilogy Call of Duty: Modern Warfare ni antara game dalam franchise yang dapat banyak sambutan hangat tau. Bukan sebab masa zaman keluar tu graphic nice tapi jalan cerita yang dipersembahkan memang menusuk jiwa dan menepati cita rasa hardcore gamer E-jam ah. Sebelum ni, dah pernah leak dah March tahun lepas bila telah diconfirmkan Remastered version untuk campaign Modern Warfare 2 ni. Tapi dijangka game ni akan release sekali gus dengan Call of Duty 2019 tahun ni so yeah tunggu lah bila nak keluar tu okay guys? Ciao~~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

TOP

Request a call

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)