AAA Games

Resident Evil 3 Remake Bukan Capcom Buat Dan Untuk…

racun-tech-resident-evil-3-remake-jill-valentine



Resident Evil 3 Remake Bukan Capcom Buat Dan Untuk…

racun-tech-resident-evil-3-remake

Olla amigos! So E-jam ada terdengar satu rumor pasal satu game yang kita tertunggu-tunggu sejak munculnya RE2 Remake. Game tu adalah Resident Evil 3 Remake. So, apa dia khabar angin yang keluar pasal game ni?

Khabar angin tu adalah data game ni dah leak dan katanya game ni bukan dibuat oleh Capcom?? Aik? Dahtu macam mana ni huhu. So katanya game ni bukan Capcom yang buat dan kita tak tau studio mana yang buat nanti. Dalam leak tu jugak cakap yang mungkin game ni akan keluar seawal Januari 2020 dan mungkin game ni takkan seperti apa yang fans sangkakan.

Studio Lain Pegang??

Dalam leak tu jugak cakap yang studio yang pegang projek remake ni “sangat menarik”? Adakah studio Square Enix?? Hahaha tapi tak mungkin, so maybe studio lain. Ramai jugak yang menjangkakan Resident Evil 3 Remake ni bukan untuk console sekarang tapi untuk next gen console nanti so tunggu lah PS5 dan Xbox baru nanti ye?

racun-tech-resident-evil-3-remake-picture

Apa-apa pun wish kita dah ditunaikan iaitu Resident Evil 3 Remake kan gais so kita tunggu je lah hasilnya macam mana. E-jam harap game ni dibuat oleh studio yang bagus dalam buat gameplay menarik so ramai-ramai akan enjoy bila main. Apa-apa pun tunggu untuk update seterusnya untuk game ni okay gais? Keep it cool and ciao~


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!