Capcom

Resident Evil Baru!? Apa Cerita Ni????



Okay guys this is bro ejam dan bro ada dengar khabar angin pasal Resident Evil ni. Apa dia khabar angin tu? Okay baru-baru ni seperti korang tau, Resident Evil 2 Remake dah keluar dan mendapat sambutan hangat yang teramat sehingga 3 juta unit terjual dalam masa seminggu je beb haa tak caya, baca kat sini.

Okay, sambung kepada topik ye. Dengan kejayaan Resident Evil 2 Remake ni, dikatakan oleh sumber yang dikenali sebagai Evil VR, berkata Capcom akan buat Resident Evil 3 pulak dibuat remake!? Wow! Lepas ni lagi intense lah dengan adanya Nemesis kejar kita. Dah lah seram dia asyik terjah je huhu kesian bro masa kecik-kecik asyik menjerit jer XD.

Tapi guys, bukan Resident Evil 3 je tau yang maklumat bocor. Dikatakan jugak oleh sumber sama tentang game baru dalam development oleh Capcom iaitu iaitu Resident Evil 8!! Game ni macam mana eh? Haa itu kita tak tau lagi tetapi yang didedahkan adalah storynya akan di set di sebuah pulau yang terabai dan ada satu secret laboratory di situ. Katanya diorang akan masukkan “hookman” daripada Resident Evil 3.5 beta test untuk Resident Evil 4.

Resident Evil 8 nanti jugak akan kembali ke Third-Person perspective macam Resident Evil 4,5 dan 6. Apa-apa pun bro harap memang jadi lah remake RE 3 dan game baru Resident Evil 8 ni best harapnya dan bukannya spin-off macam Resident Evil Code: Veronica.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST