Posted in

Restaurant One Piece Di Hong Kong?

Posted in




So, bro nak tanya, mesti ada ramai peminat anime One Piece kan? Tapi mesti korang tertanya-tanya nak makan kat restoran mana yang masakan sedap dan nampak menarik? Haa meh sini bro nak cerita dekat korang apa yang menarik dekat Hong Kong yang boleh menarik minat korang untuk pergi sana dan makan dekat sana.

Macam bro ada tanya tadi, mesti ramai antara korang merupakan peminat anime One Piece kan? Haa so ceritanya begini, dekat Hong Kong telah dibuat satu restoran yang dibuat khas untuk peminat anime One Piece ni. Jangan risau, menu di sana bukan berbahasa Cina sahaja tetapi ianya dipermudahkan dengan adanya Bahasa English bagi memudahkan pelanggan untuk membaca menu yang disediakan.

Kat restoran ni bukan je korang dapat makan makanan sedap-sedap tapi anda berpeluang untuk mengambil gambar dengan character kegemaran daripada crew Straw Hats seperti Luffy, Zoro, Chopper, Brook dan banyak lagi! Apa yang unik tentang restoran ni? Haa design dia memang gempak sebab design restoran mengikut kapal crew Straw Hats seperti dalam anime One Piece iaitu Thousand Sunny. Selain itu, restoran ni jugak ada buat souvenir shop so kalau korang terasa nak beli cendera hati pon boleh okay don’t worry lah. So apa tunggu lagi? Plan la bercuti dengan family atau kawan-kawan ke bandar Hong Kong di negara China dan makan lah disana ditemani character-character kegemaran anda okay?


Sumber: KLOOK

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!