Action

RPG Terbaru Square Enix Dan Release Dekat…



Oh yes! Lagi satu keluaran daripada game making company coming right up! Square Enix yang terkenal dengan siri Final Fantasy telah mengumumkan game keluaran baru diorang bergenre RPG di Nintendo Direct pada Februari 13 iaitu Oninaki.

Untuk tambah pengetahuan korang tentang game RPG ni, game ni berkisahkan tentang sebuah dunia yang di mana yang hidup tak boleh rasa sedih untuk si mati. Ni sebab, kalau yang hidup rasa sedih, si mati akan rasa menyesal dan akan diselebungi kegelapan dan menjadi raksasa. Haa raksasa ni lah di mana korang sebagai protagonist akan melawan nanti.

Nama protagonist dalam game ni adalah Kagachi dan korang akan menjadi salah seorang ahli dalam organisasi Veil Watchers. Tugas sebagai Watchers ni adalah korang kena explore dunia betul dan alam seterusnya. Dekat situ korang kena selamatkan roh yang sesat so diorang takkan jadi raksasa nanti. Bukan setakat selamatkan je, roh yang korang selamatkan tu lah akan jadi penolong korang dalam battle. Roh tu akan jadi abilities dan weapon untuk kegunaan korang so memang win-win situation kan hehe.

Apa-apa pun gameplay daripada trailer ni memang syok ah tengok and storyline pun macam best je so maybe tak rugi kita beli ni nanti. Harapp-harap game RPG terbaru ni live up to expectation kita nanti. Oninaki ni dijangka akan release untuk platform PS4, PC dan Nintendo Switch. Stay tuned bros sekalian and goodluck in gaming. Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST