Posted in

[SAPE POWER?] Intel i3 8100 vs Intel i5 7500

Posted in

Ha! ramai customer kami bile kami offer i3 8100 je, mesti mereka akan pandang enteng. “eleh! i3 je. Aku banyak duit (aminnn kepada korang supaya kaya) kot bang, aku nak i5!” kata customer di dalam hati.

Yaa betul, abam faham korang mampu & banyak duit (amin dan alhamdulillah!). Tapi…….. yang hairannye mereka minta i5 dan x kesah generasi mana. “i5 7th gen pon dah ok dah..” Kata customer lagi.

Memang betul, tu duit korang tapi abam sebagai seller yang beretika, abam nak beritahu i3 8100 lagi power & lagi MURAH beb dari i5 7400 yang korang minat tu.

Kenapa? Jom tengok video ni

UserBenchmark

Betul ke coffeelake lagi murah?

Posted by Racun Tech on Saturday, April 21, 2018

 

Haaaaaaaaaaaaaaaa. so amacam? mane lagi power? owh anyway, kami tengah wat combo i3 8100 kepada sape yang nak upgrade. Ketik SINI

Ade ke kawan korang yang i5 fanboi? Tolong share skek kat dorang. Hehe. Jgn maraaaa gurau je. i5 pon intel gak. kih3 🙂

Join the conversation

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.