AAA Games

Scene Last The Last Of Us Part II Siap Dan Sedih??

racun-tech-the-last-of-us-part-2



Scene Last The Last Of Us Part II Siap Dan Sedih??

Scene terakhir The Last of Us Part II dah siap tapi sangat sedih sampai mo-cap artis nangis-nangis?? Berita gembira untuk mereka dan korang yang merupakan peminat tegar kepada game zombie The Last of Us dan jugak The Last of Us Part II. Berita gembira yang E-jam cakapkan ni adalah game latest The Last of Us Part II baru je habis record scene terakhir game ni.

Dalam satu post dibuat oleh director game ni, Neil Druckmann, menunjukkan pelakon motion capture untuk Joel dan Ellie iaitu Troy Baker dan Ashley Johnson. Dalam post tu mengatakan “It’s a wrap” yang mengatakan final scene dah habis record dan ada sedikit beberapa adjustment tinggal. Kalau korang menunggu untuk apa-apa reveal, korang kena tunggu lah sebab macam E-jam pernah cerita, director of communication akan reveal bila dah ready.

Scene Terakhir Paling Sedih Dalam The Last of Us Part II?

Dikatakan scene terakhir ni paling ambitious dan cinematic shot yang pernah diorang buat. Dekat set tu, pelakon motion capture Troy Baker dan Ashley Johnson nangis-nangis. Begitu jugak dengan crew-crew yang membuat game The Last of Us Part II ni. Dikatakan satu set tu penuh dengan emosi sedih dan tangisan. So adakah diorang ni nangis dan beremosi disebabkan sudah habiska ncerita Joel dan Ellie atau meman scene tu sangat-sangat sedih?

So nampaknya game ni dah masuk dalam stage terakhir production, dan kalau tak pun dah hampir masuk. So samada game ni paling awal akan keluar tahun ni (mengikut leak daripada pelbagai sumber) ataupun kemungkinan besar tahun depan. Tapi kalau ikut E-jam lah, rasanya game sequel kegemaran orang ni akan keluar pada tahun depan so baru lah berdebar-debar kan? Tapi boleh jugak tahun ni akan jadi milik Sony kalau game ni keluar tahun ni jugak.

So gais? Dah prepare untuk melalui scene terakhir yang berkemungkinan besar jadi scene paling sedih dalam game ni? Adakah korang dah sediakan tisu yang banyak untuk tampung air mata korang? Hahaha chill lah gais, yang penting have fun okayy. The Last of Us Part II ni dijangka akan keluar tahun ni atau tahun depan untuk platform PS4 dan PS5 so tunggu gais tak lama dah hehe.

Keep it cool and ciao~


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!