pc

SCUM, Apa Yang Diperkatakan di Steam Review?

Baru-baru ni, abam addicted dengan bermain game survival yang baru dilancarkan dan masih lagi dalam fasa early access. Sumpah! Serious aku ketagih gila main game SCUM ni. Game yang sangat menarik, sangat detail, tapi, belum banyak lagi perkara yang boleh di lakukan dalam game ni. Aku rasa, bukan aku je kot yang ketagih main game ni, ramai lagi. Korang jugak boleh layan Streamer tanah air kita, duk layan game ni berjam-jam dan berhari-hari. Haaa, yang aku nak cerita sekarang adalah review dari Steam, adakah ianya akan membuatkan korang consider untuk beli game SCUM ni? Jom, teruskan bacaan korang~

Ini antara review mereka yang aku jumpa dalam Steam ,kalau korang baca, memang kelakar dan mengarut. Nampaknya, kebanyakan orang suka akan pemain boleh ‘membuang air besar’. Korang dah bunuh player lain, lepastu, korang boleh membuang atas mayat dia. NEXT LEVEL DISRESPECT!!! Tetapi, ini lah antara elemen-elemen yang bagi aku, membuatkan game ni menarik. Korang nak ke kiteorang Stream game ni? Ada di antara korang yang dah main? Cuba komen dan bagitahu aku, apa yang korang suka pasal game SCUM ni?

Korang berminat nak beli game SCUM, korang boleh tekan LINK di bawah:

SCUM



3 Replies to “SCUM, Apa Yang Diperkatakan di Steam Review?”

  1. Topek

    Dah TRY! memang berst walaupun main sorang . Bila main dengan member wkwkw macam bodoh jadinya. 4/5 rate bagi survival game.

  2. M9hamad Firdaus

    Cant wait for my rig😍😍😍

  3. Muhammad Aniq

    Rezeki di tangan tuhan.. Saya mendoakan semua bisnes awak semua dipermudahkan dan sukses

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST