Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
AAA Games

Sekiro: Shadows Die Twice Ambush Paling Giler



Sekiro: Shadows Die Twice Ambush Paling Giler

Sekiro: Shadows Die Twice memang ada ambush paling giler! Haa! Memang pun! Hahahaha tapi bukannya sampai tahap E-jam benci ke apa, tapi lawak dowh ambush dia hahaha. But first, ni akan menunjukkan spoiler dalam part game ni, so kalau korang taknak terdedah kepada spoiler, sila kembali ke asal usulmu okay? Kalau tak kisah, let’s go!

Ambush Yang Paling Lawak Tapi Sakitkan Hati

Okay so, seperti yang korang tau, game Sekiro: Shadows Die Twice ni dah jadi hit sekarang sebab game ni adalah daripada developer Souls series iaitu FromSoftware (yes namanya memang FromSoftware so memang orang akan cakap daripada FromSoftware lol). So game ni, macam Souls series memang dah design untuk sakitkan hati korang lah tapi tak sesakit satu enemy ni yang ambush korang masa korang tengah jalan atas bumbung.

https://youtu.be/w9v1GpJfc4w

Video ni menunjukkan compilation semua players yang terkena penangan padu enemy yang namanya tak official iaitu Woo Guy. Sebab apa Woo Guy? Sebab bila dia terjun daripada langit tu dia jerit “WOOOOOOOO” hahahaha (serius, tak tipu). Apa yang buat sakit hatinya, korang dah lah baru lepas kalahkan boss, pastu lawan dua makhluk raksasa, pastu bila dah rasa lega sikit, tengah jalan tetiba lah ada satu “WOOOOOO” keluar. Itu lah Woo Guy dan dia memang tujuan hidup dia adalah terjun dari langit and ambush korang. Nak tengok tak Woo Guy tu kat mana sebenarnya? Haa ni lah dia.

racun-tech-sekiro-woo-guy

Personally, E-jam benci dan suka dia ni hahaha. Benci sebab dia buat E-jam terkejut, suka sebab dia lawak hahaha itu jer gais. E-jam dah lega and best dah main sekali kena ambush macam tu hahaha memang ah sakit hati lol. Sekiro: Shadows Die Twice dah keluar sekarang untuk PC di Steam, PS4, dan Xbox One so kalau korang nak kena ambush dengan Woo Guy ni, E-jam dengan gembiranya mempersilakan okayy. Keep it cool and ciao~


Sumber: PCGamer

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.