AAA Games

Sekiro: Shadows Die Twice Habis Dalam Masa Sejam

racun-tech-sekiro-shadows-die-twice



Sekiro: Shadows Die Twice Habis Dalam Masa Sejam

racun-tech-sekiro-shadows-die-twice-boss

Hello there readers so, E-jam nak cerita pasal Sekiro ni tapi lupakan lah pasal Woo Guy hari tu eh hahaha. Sekarang ni, game ni dah ada orang kalahkan dalam masa sejam sahaja jer so giler tak giler?

Yaa bagi E-jam yang tersangatlah try hard nak kalahkan mini boss ni pon tu dah dikira OP ah hahahaha. So ada satu streamer ni yang bernama danflesh111, dah habiskan terus game ni dalam speedrun terbaru dia dalam masa 50 minute 52 saat je gais. Weh, dia memang lahir untuk habiskan Sekiro ni dalam masa hampir sejam eh? Huhu.

Kalau korang nak tengok, korang click speedrun ni okay? Memang E-jam cakap ah, dalam speedrun tu memang tak berhenti langsung dia main, dan cara main pon E-jam rasa pro giler sebab yela tengok lah berapa lama dia habiskan game ni so pro ah tu hahahah. Game ni baru je keluar seminggu tapi dah ada speedrun paling laju dah.

racun-tech-sekiro-shadows-die-twice

Tapi, takhta paling laju habiskan Sekiro: Shadows Die Twice ni sekejap je melekat dekat dia. Dalam dunia gaming ni, siapa jer yang taknak sahut cabaran macam tu kan? Who knows, mana tau nanti ada player kalahkan masa danflesh111 ni dengan pakai controller pelik-pelik macam pisang ke guitar ke apa haa (serious E-jam tak tipu, ada player habiskan Dark Souls 3 pakai pisang je sebagai controller). Sekiro: Shadows Die Twice dah keluar sekarang untuk PS4, Xbox One dan utnuk PC di Steam, so kalau korang rasa nak kalah banyak kali, beli lah okay gais! Keep it cool and ciao~


Sumber: PCGamer

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST