Senjata Baru Apex Legends Nak Keluar!



Hello there guys, E-jam here, so kali ni E-jam nak mengupaskan satu berita baru and bagus untuk semua player Apex Legends sekalian. Okay so, E-jam ada dengar satu berita pasal waepon baru akan keluar dekat Apex Legends pada hari esok? Betul ke ni? Betul boschku sekalian. Kalau tak percaya boleh check pada post Twitter yang dibuat oleh account Twitter Apex Legends ni sendiri.

Haa, apa macam? Nampak style kan? Senjata baru ni dikatakan adalah Automatic Rifle (AR) dan menggunakan energy ammo so kita boleh expect yang senjata ni memang boleh jadi OP kalau pakai dengan betul. So, apa-apa pun macam biasa, stay tuned and goodluck in gaming gusy sekalian!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!