AAA Games



Hello there guys, E-jam here, so kali ni E-jam nak mengupaskan satu berita baru and bagus untuk semua player Apex Legends sekalian. Okay so, E-jam ada dengar satu berita pasal waepon baru akan keluar dekat Apex Legends pada hari esok? Betul ke ni? Betul boschku sekalian. Kalau tak percaya boleh check pada post Twitter yang dibuat oleh account Twitter Apex Legends ni sendiri.

Haa, apa macam? Nampak style kan? Senjata baru ni dikatakan adalah Automatic Rifle (AR) dan menggunakan energy ammo so kita boleh expect yang senjata ni memang boleh jadi OP kalau pakai dengan betul. So, apa-apa pun macam biasa, stay tuned and goodluck in gaming gusy sekalian!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST