Shrek Pulak Masuk Sekiro: Shadows Die Twice!?

racun-tech-sekiro-shrek

Haritu Kita Dapat Thomas The Snake Engine Kali Ni Ogre Hijau Pulak?!

racun-tech-sekiro-mod-chained-ogre

Alamak gais, lepas dah tak dapat happy ending dalam movie sendiri, Shrek mengganas dalam Sekiro pulak! So korang tau kan game Sekiro: Shadows Die Twice ni? Game ni adalah produk daripada FromSoftware dan macam Dark Souls, memberikan cabaran kepada gamers dengan kesusahannya. Yang susahnya adalah gameplay mechanic, enemy yang kuat, dan buatkan seperti korang takda harapan nak main.

Apa-apa pun game macam ni memang dapat sambutan hangat dalam kalangan hardcore gamers lah. So haritu E-jam ada cerita pasal game Sekiro: Shadows Die Twice ni mendapat tetamu yang tak disangka iaitu Thomas The Tank Engine. Thomas menjadi salah satu mod oleh Katalash dalam game Sekiro ni menggantikan Great Snake. Tetapi dunia mod ni tak berhenti kat situ jer. Sekarang ni ada mod baru pulak iaitu…

https://twitter.com/manfightdragon/status/1123820880281391104

Shrek Mod Terbaru Sekiro!?

racun-tech-shrek-sekiro-mod

Yes! Shrek adalah mod terbaru dalam Sekiro daripada Katalash. Untuk pengetahuan korang, Katalash adalah orang yang sama buat Thomas The Snake Engine tu. Daripada video di atas, nampaknya yang cuba mod ni adalah peminat lagu All-Star daripada Smash Mouth sebab dia masukkan lagu tu bila korang lawan Shrek. Mod ni akan menggantikan bos pertama yang korang akan jumpa iaitu Chained Ogre. Memang sesuai lah sebab dua-dua memang ogre pun.

Dalam tu korang boleh tengok lah yang Shrek ni ada kaki yang sangat panjang berbanding daripada diri dia dalam movie tu. Selain tu, kali ni Shrek boleh buat flying kick ah, padu beb! Kesian jugak kalau korang kena semua tu dan lagi-lagi kena German Suplex yang boleh bunuh character korang terus. Kejam tak kejam? Apa-apa pun kalau korang nak download mod yang awesome ni boleh tekan pada link ni okay? Selain mod Shrek, ada jugak mod Thomas The Snake Engine so, enjoy gais~  p/s: jangan confuse dengan mod Thomas dalam Resident Evil 2 Remake tau!

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!