Please expect delay in delivery for outside Klang Valley due to COVID-19/Raya Dismiss
AAA Games

Sims 4 Free! GRID 2 Free! Claim For… Free!

racun-tech-origin-sims-4-free

Sims 4 Boleh Claim Di Origin Manakala GRID 2 di Steam Dikuatkuasakan Sekarang!

Tunggu apa lagi gais, Sims 4 dan GRID 2 free sekarang ni! Pergi claim sekarang game yang hangat ni! Jika korang adalah seorang peminat lama game-game Sims ni, korang boleh tekan di sini untuk claim game Sims 4 secara free! Dulu kena bayar $40 tau untuk game ni dan sekarang hanya free so grab it gais sementara tengah free dari 21-28 May ni!

Tapi kalau korang adalah peminat game GRID 2, ataupun game GRID yang pertama tapi tak pernah main yang kedua, boleh claim jugak di Steam okay? Yang penting, GRID 2 ni membawa lebih banyak aksi best, graphic tinggi dan sebagainya dalam bidang racing. Game ni jugak free daripada sekarang sehingga 23 May. So jangan lupa gais untuk game-game yang dulu perlu dibayar sekarang free!

______________________________

Korang inginkan PC Gaming yang padu dengan bajet yang rendah??

Click link di bawah!!

https://pmracun.wasap.my/

https://pmracun.wasap.my/

dan

https://pmracun.wasap.my/

https://pmracun.wasap.my/

Jangan melepaskan peluang keemasan untuk memiliki PC Gaming ni gais!

Yang pasti, gaming to the fullest!

_______________________

Response Daripada Gamers Yang Dah Beli

Tapi sekarang ni tengah ada ramai gamers yang bengang jugak. Sebab apa? Disebabkan Sims 4 ni dulu perlu dibayar, and ramai sudah beli, tiba-tiba game ni jadi free. So ramai gamers yang memberikan response yang agak menarik dan marah jugak sebab dikira bazir beli dulu sebelum ni.

Korang boleh tengok response daripada gamers yang dah pernah beli game ni di bawah ni.

racun-tech-sims-4-rage
racun-tech-sims-4-anger

Jangan Lupa Claim!

So, itulah, kita tunggu lama-lama akhirnya free kan? Nak buat macam mana hehe. Apa-apa pun yang belum main atau tak pernah rasa lagi main kedua-dua game ni, korang boleh claim sekarang okay! Yang dah pernah beli, jangan risau, bukan hari anda ye. Keep it classy, stau safe dan ciao gais~

See Also: Huawei Banned Daripada Menggunakan Service Google Play, Temporary License Diberikan Kepada Huawei, Black Ops 5 Adalah CoD 2020, Modern Warfare 4 Ke Mana?, John Wick Skin Dalam Fortnite Rasa Awkward, Iron Man Atau One Punch Man Pilihan Korang Dalam MH:W?

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Request a call

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Postage Notice

Delivery for all order outside Klang Valley will resume on 28/5.

PC Order within Klang Valley will be delivered by Grab Delivery or self-pickup only.