Gaming

Sonic The Hedgehog Ditangguhkan Bagi Membaiki Sonic

racun-tech-sonic-horrible-design

Sonic Akan Redesign Balik Supaya Tak Kelihatan Teramatlah Teruk Berbanding Dulu

racun-tech-sonic

Seperti yang korang tau, Sonic The Hedgehog live action movie mendapat banyak hate daripada para peminat. Sebab apa? Sebab paling utama adalah rupa Sonic yang para peminat sangat-sangat tak menyukainya. Seperti gambar yang di atas, korang boleh tengok rupa landak biru tu macam Sonic bercampur dengan… budak manusia?

So, para peminat si landak biru ni pun bermarah-marah, dan buat bantah sana sini. Sehingga lah akhirnya, pengarah kepada cerita live action ni, Jeff Fowler, nak betulkan balik. Untuk itu, cerita ni pun daripada idea asal nak release awal terpaksa ditangguhkan sehingga 3 bulan dari tarikh asal yang sepatutnya keluar movie ni iaitu 8 November 2019. 

https://www.youtube.com/watch?v=FvvZaBf9QQI

______________________________

Korang inginkan PC Gaming yang padu dengan bajet yang rendah??

Click link di bawah!!

https://pmracun.wasap.my/

https://pmracun.wasap.my/

dan

https://pmracun.wasap.my/

https://pmracun.wasap.my/

Jangan melepaskan peluang keemasan untuk memiliki PC Gaming ni gais!

Yang pasti, gaming to the fullest!

_______________________

Tarikh Baru Movie Release

racun-tech-creepy-sonic

So tarikh yang telah set untuk release movie ni (and of course, dah diperbetulkan) adalah pada 14 February 2020. So dalam masa 3 bulan, diorang akan sepenuhnya focus pada redesign Sonic punya character model, detail, dan sebagainya. Sebab main point kepada delay movie ni adalah Sonic tu sendiri. Ramai para peminat berkata yang si landak biru kegemaran diorang ni merupai hampir seperti manusia betul.

Lagi-lagi gigi dia yang orang paling tak sangka untuk melihat pada landak biru dari SEGA tu. Kalau korang pernah tengok design sebelum ni, gigi Sonic adalah samada dia bercantum atau tak tunjuk pun tapi pergh! Melihat gigi manusia pada landak biru hyper ni memang buat orang ramai terkejut. Selain daripada complain pasal gigi pada dia ni adalah matanya. So macam gigi tu, mata Sonic adalah bercantum pada design sebelum-sebelum ni.

So kita pun terpaksa lah tunggu dengan penambahan selama 3 bulan untuk diorang perbaiki design pada Sonic okay gais? At least semua happy kan dapat tengok redesign balik? Keep it classy, stay safe dan ciao~

Sumber: OnlySP

See Also: Huawei Banned Daripada Menggunakan Service Google Play, Temporary License Diberikan Kepada Huawei, Black Ops 5 Adalah CoD 2020, Modern Warfare 4 Ke Mana?, John Wick Skin Dalam Fortnite Rasa Awkward, Iron Man Atau One Punch Man Pilihan Korang Dalam MH:W?

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!