Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss
Filem

Sonic The Hedgehog Movie! Nampak Bagus Atau Tidak??

racun-tech-sonic-the-hedghog-movie

Sonic The Hedgehog Movie Pertama! Adakah Movie Ni Seperti Kita Harapkan??

racun-tech-sonic-the-hedghog-movie-poster

Pergh, movie pertama live action Sonic The Hedgehog! Tapi… Hello there gais dan kali ni E-jam nak share dengan korang movie terbaru yang baru je keluar trailer dia iaitu Sonic The Hedgehog. Untuk pengetahuan korang, movie ni punya producer adalah daripada movie The Fast and The Furious. So movie ni memang banyak aksi dan letupan lah hahaha. Untuk pengetahuan korang part ii pulak, Sonic ni adalah seekor landak yang boleh berlari dengan sangat laju.

Sonic ni asalnya adalah daripada gamenya yang pertama pada tahun 1991 oleh SEGA. Selepas tu memang banyak adaptasi dibuat pasal character ni, cartoon, movie dan paling baru live action movie Sonic The Hedgehog. So movie baru ni, adakah ia bagus dan menemui ekspetasi orang ramai? Kalau korang tak tengok lagi trailer movie baru ni, E-jam akan sediakan di bawah ni.

https://youtu.be/FvvZaBf9QQI

Reaction Kepada Trailer Live Action Movie Sonic

So macam mana? Kalau korang adalah salah seorang daripada peminat ataupun pernah tengok landak biru ni, mesti nampak lain iler kan?? Hahaha XD. So gais, apa korang rasa tengok trailer baru ni? Bagi E-jam not bad lah cuma satu je problem bagi E-jam. Design Sonic untuk kali ni nampak macam… manusia campur landak?? Seperti yang korang tau atau tak tau, Sonic setiap keluarnya game, cerita atau sebagainya, dia akan nampak lain.

Tapi kali ni memang berbeza gilerrr GAHHHH! Takpe lah huhu asalkan ada movie macam best. Tapi bukan E-jam seorang je pelik tengok Sonic versi ni, ramai lagi yang pelik dan tak suka haa. Yang paling peliknya adalah dalam ni ada gigi? Hahahah ni lagi pelik daripada sebelum-sebelum ni tau. Tapi antara yang menarik dalam movie ni adalah kemunculan Jim Carrey, pelakon lawak yang famous. Dia akan berlakon sebagai Doctor “Eggman” Robotnik, iaitu musuh tradisi Sonic sejak berzaman lagi.

Korang rasa movie ni akan dapat sambutan hangat tak? Adakah landak biru yang berlari laju kali ni menepati cita rasa korang? Yang pasti keep it classy, stay safe and ciao~

Sumber: PCGamer

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.