Announcement : Final shipping date is on Thursday, April 20th. Purchases made after will be shipped starting from April 26th to give way to Hari Raya break.

Sony sedang membangunkan Next-Gen Console!

Melalui temuramah bersama Financial Times, CEO Sony Kenichiro Yoshida mengesahkan yang mereka sedang dalam proses membangunkan generasi console yang baru. Ia akan menjadi pengganti PlayStation 4. Tetapi beliau tidak menyatakan ciri-ciri console tersebut.

Pada masa kini, terdapat banyak syarikat yang sedang berusaha untuk membangunkan generasi console yang baru dari semasa ke semasa.

Tidak hairanlah jika Sony turut serta kerana beberapa game baru telah diumumkan untuk generasi console akan datang tersebut. Walau bagaimana pun, Sony akan umumkan ciri-ciri hardware baru yang akan datang dalam masa terdekat ini.Sis masih tidak dapat berita lagi bila Sony akan melancarkan generasi console baru mereka. Mungkinkah tahun hadapan? atau beberapa tahun lagi?

Kita tunggu dan lihat. Mana tahu mereka boleh siapkan dalam masa terdekat ni. Ye dok?

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.

 
Leave a Comment

Scroll to Top