Adventure

Speedrun GTA San Andreas Hancur Dengan Cheat??



Speedrun Tu Memang Huru Hara Jadinya

Cuba habiskan dengan apa? Haa cheat ke? Hahahaha memang ada cheat tapi ni yang menarik ni. Bukan dia tau yang pakai cheat tapi viewers yang pakai cheat dekat dia masa dalam speedrun tu. Cara untuk pakai cheat tu adalah boleh diaktifkan di Twitch chat tapi kena tengok livestream tu dan kena donate dan pakai currency dipanggil “duckets”.

Ceritanya macam ni, seorang speedrunner bernama Hugo One, live stream speedrun GTA San Andreas. Speedrun tu adalah satu challenge di mana korang main game tu dan habiskan secepat mungkin. So, dalam live stream tu dia main lah GTA San Andreas macam biasa tapi, dia membolehkan, bila-bila atau di mana-mana untuk viewer dia aktifkan cheat dalam Twitch chat untuk menambah keseronokan dalam game tu.

So, macam apa yang korang boleh expect lah, memang hancur beb hahaha. Dalam speedrun tu dia asyik mati, mission habis lambat sebab viewers memang asyik spam cheat je. Antaranya adalah spawn kereta depan mata masa bawak motor atau kereta, cheat polis, dan paling kejam bagi E-jam adalah cheat bunuh diri hahaha. Mana taknya, dah main jauh-jauh pastu mati sia-sia hahaha.

Speedrun Berjaya Dihabiskan

Kesian Hugo One nak speedrun asyik dilambatkan je. Tapi dia tak marah pun sebab kebanyakan masa cheat tu diaktifkan, dia asyik gelak tanda dia rasa kelakar lah hahaha. Serious enjoy giler tengok viewers spam cheat kat Hugo One ni XD. Tapi masa dah mission akhir tu, Hugo One dah disable lah semua cheat sebab viewers paling banyak spam cheat bunuh diri iaitu GOODBYECRUELWORLD, so nak habiskan dengan cepat dia pun disable cheat hahaha kesian dia. Best jugak kalau buat macam ni kan? Maybe E-jam nak try jugak lah hahaha (joke sahaja tak nak lah hahaha). Okay gais, keep it cool and ciao~


Sumber: Kotaku

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!