There is no delivery to Tawau, Kunak and Semporna. Temporary suspension by courier service. Dismiss
AAA Games

Star Wars: Fallen Order Akan Didedahkan Soon!



Huyoo, first look dekat game Star Wars Jedi: Fallen Order bhai. Okay so, kalau korang tak tau, dulu E-jam ada post article pasal projek Star Wars Jedi: Fallen Order tau kalau belum check it out first takut korang akan miss apa-apa ke haa. Okay kalau dah kita back to the main story untuk article ni okay?

Star Wars Jedi: Fallen Order ni adalah buatan oleh gabungan Respawn Entertainment dan EA dan dikatakan projek ni akan didedahkan pada bulan April! Harap-harap diorang akan tunjuk trailer dan gameplay footage untuk game ni huhu.

Footage pertama pasal game ni akan ditayangkan di Chicago sempena Star Wars Celebration pada bulan April nanti. Walaupun Respawn dah selesa dengan game terbaru diorang Apex Legends, tapi tak bermakna diorang akan melepaskan projek Fallen Order diorang. Tapi E-jam harap jangan ada Titan sudah lah memang tak guna dah Jedi nanti hahaha.

EA COO Blake Jorgensen berkata gamers akan terpukau dengan in depth gaming Fallen Order ni nanti sebab walaupun 20 minute je main tapi banyak yang dah dikemaskinikan dan korang takkan menyesal bila bermain sebagai seorang Jedi nanti. Bukan tu je tapi katanya Star Wars Mandalorian yang TV Series tu dah siap principal photography untuk test-test set so hehe hype!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!