Steam
Posted in
Posted in





Pocket korang dah ready belum? Aha!

Alright korang, musim Autumn sudah datang bulan November ini. Of course, Steam pun tidak ketinggalan dengan musim-musim ini. Pada bulan November ini, Steam telah membuat satu sale sempena musim Autumn yang dikenali sebagai Steam Autumn Sale 2018 yang sedang berlangsung sekarang. 

Steam Autumn Sale yang menyaksikan kembali Steam Awards pada tahun ini di mana pengguna boleh memilih permainan yang disukai untuk dicalonkan dalam beberapa kategori yang tidak disebarkan lagi. Sis pun tak tahu nak vote game apa.

Kategori tahun ini agak konvensional dengan perkara seperti Game of the Year, Best Developer, dan Better With Friends. Di Steam juga, korang bpleh lihat banyak game yang boleh disenaraikan untuk awards ini. Dibawah ini, sis share beberapa senarai game yang ada sale;

Sebenarnya banyak lagi dan korang boleh lihat sendiri. Boleh rambang mata macam ni tau sebab banyak betul percent off dia. Steam Autumn Sale ni berlangsung sehingga 27 November. Apa lagi korang, pergi tengok game kesukaan korang ada sale ke tak. HAHA

 

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST